捕鱼游戏下载

捕鱼游戏下载

Hammeri i pirgut Diesel, Hammer hidraulik, rigoni piling - Makineritë inxhinierike
 • Seri D Hammer grumbull dizel
 • Hammer hidraulik i serive HM
 • Prerja e llogoreve dhe ripërzierja e pajisjeve të metodës së thellë të murit

SEMW

捕鱼游戏下载Prodhuesi kryesor në botë i pajisjeve të ndërtimit të fondacionit Deep. Dhe ne jemi një prodhues makineri me një histori 100 vjeçare.

 • Hammer hidraulik i serive HM

  Hammer hidraulik i serive HM

  捕鱼游戏下载Hammer hidraulik i serive H260M HM

 • TRD-60D / 60E

  TRD-60D / 60E

  Prerja e llogoreve dhe ri-përzierja e pajisjeve të murit të thellë

 • JB180 Vrimë grumbullimi hidraulik në këmbë

  JB180 Vrimë grumbullimi hidraulik në këmbë

  捕鱼游戏下载Seri JB Rigama hidraulike në këmbë hidraulike

Arritje të reja

SEMW ndërtoi një sistem të orientuar drejt tregut dhe i dedikuar pajisjeve të thella të themelimit.

RRETH SEMW

SEMW ndërtoi një sistem të orientuar drejt tregut dhe i dedikuar pajisjeve të thella të themelimit. Ekipi ynë për Kërkim dhe Zhvillim i specialistëve të kualifikuar dhe inxhinierë me përvojë, që punojnë me Institutin e Mekanizmit të Ndërtimit Academy Akademia e Kërkimit të Ndërtimit në Kinë; Universiteti i Shangait; Universiteti i Shkencave Inxhinierike në Shanghai; dhe Instituti i Kërkimit të Informacionit Mekanik & Elektrik Shkencor & Elektrik, Shanghai. Me vite të kërkimit dhe zhvillimit, ne kemi inovuar dhe zhvilluar shumë lloje të reja të fuqishme të pajisjeve, të tilla si pajisje TRD, zorrë Rotator CRD-200, Para-mërzitur para-cast Piling Rig, Diesel Pile çekiç D260, etj Në mesin e këtyre dhjetë përparuar llojet e pajisjeve, tetë prej tyre u akordohen Shanghai Transformimi i Arritjes së Re dhe Teknologjisë së Lartë.

捕鱼游戏下载SEMW ofron “Produkte inovative, ekip profesional, shërbim të shkëlqyeshëm” dhe një strategji fituese për klientët tanë.

Produkte tipare

Produktet tona përdoren gjerësisht në projekte të mëdha inxhinierike, siç janë autostradat, rrokaqiejt, urat, metroja, aeroportet, portet, stacionet e energjisë, etj.